Legújabb barátunk

A családommal nem olyan régen úgy döntöttünk, hogy mivel vannak földterületeink, amik bérbe voltak ezidáig adva, és egyikünk sem ilyed meg a kétkezi munkától, a minőségi és vegyszermentes zöldség és gyümölcs kínálat pedig folyamatosan csökken a piacon, ezért beállunk a termesztők sorába és meg fogjuk oldani amit mostanában annyira kevesen próbálnak, hogy minőségi zöldég és gyümölcs kínálatot, vegyszermentes növekedési fázissal, megfelelő öntözéssel és gondozással a piacon eladásra kínáljuk a vevők számára. Nem gondoltuk egy pillanatig sem hogy könnyű dolgunk lesz, hiszen tudjuk jól, hogy a földművelés és a mezőgazdasági munka igen sok feladatot kínál, és persze rengeteg olyan paraméternek van kitéve az ember amire nincs befolyása, mondjuk a fagy és csapadék és társai tekintetében, de úgy gondoltuk, hogy ezekkel is megfelelően meg tudunk birkózni, hiszen a nagyszüleink hihetetlen fontos tudásanyagot hagytak ránk ezekkel a földterületekkel kapcsolatban, ezért pontosan tudtuk hogy mikor mit és milyen formában kell ezeken a földeken termeszteni hogy maximális eredményt hozzon és a földet se zsigereljük ki.

Persze azért most már jól jön a segítség, ezét beszereztünk egy új csapattagot egy altalajlazító formájában, és azt kell mondjam, hogy bár úgy gondoltam, hogy nem igazán éri meg egy ekkora befektetés egyetlen altalajlazító megvásárlásáért, mindent megadnék érte hogy nálunk maradhasson. Imádjuk. Most már úgy gondolom, hogy számunkra biztosan, de azt gondolom hogy bizony mások számára is hihetetlen értékkel bír egy ilyen kis szerkezet, és akár az ára dupláját is elérheti a hasznát tekintve.

Persze az umwelt csapatánál még az árral sem volt semmi probléma, és azt mondhatom, hogy a minőség tekintetébe is a lehető legjobb helyre kerültünk, hiszen tökéletesen meg vagyunk elégedve az altalajlazító anyagával, felépítésével. Egy pillanatig sem kell tartanunk attól, hogy úgy járunk mint sajnos néhány szakmabeli társunk, hogy az altalajlazító anyaga és felépítése, kialakítása, vagyis a minősége koránt sem volt nevezhető profinak vagy jónak. Mi csak őket ajánljuk, mert biztosak vagyunk benne, hogy nem fognak csalódni ha őket választják sem a kiszolgálásban sem pedig az eszköz minőségében és tartósságában.