Az új céges partnerünk

Én már két éve dolgozom a jelenlegi munkahelyemen és azt kell mondjam, hogy ennél jobb helyem nem is lehetne. A kollégák nagyon kedvesek, segítőkészek és aranyosak, és nem igazán tudnék olyan paramétert mondani, ami miatt ne szeretnék ide bejárni és nap, mint nap a kollégáimmal egy csapatban dolgozni a sikerekért, amik hála a jó égnek meg is találnak minket. Hihetetlen érzés egy-egy nagy projekt kialakítása esetén érezni azt, hogy bizony ez a mi munkánk érdeme, és azt sem mondhatom, hogy a vezetőség ne eredményezné ezeket, tehát még a fizetésünk is elég jónak számít. Összességében tehát elégedett vagyok.

És teljesen elégedett voltam a partnereinkkel is. Bár most így az új partnerekkel való munka hatására visszagondolva, voltak hiányosságok, és voltak nehezebb esetek, de már megtanultuk őket kezelni, és tény és való, hogy így vissza gondolva megszoktuk a rosszat, és még akkor is ragaszkodtunk hozzá, amikor már láttuk, hogy nem igazán jó partnerek, lehetne sokkal egyszerűbben és gördülékenyebben dolgozni másokkal. Azt hiszem ezt hívják úgy, hogy a szervezet mereven reagál a változásokra és kezdetben ellenállást vált ki az alkalmazottakban a jó eredményt hozó változtatás is.

Így voltunk mi is, de most már, hogy például a céges telefon flotta szerelését a https://iszereles.hu/ csapat végzi, teljesen tökéletesen értjük miért volt szükség az előző csapat lecserélésére. Hihetetlen könnyű és gördülékeny ugyanis a velük való közös munka, a kommunikáció. Sokkal gyorsabban dolgoznak és sokkal jobb eredménnyel is. Ezek alapján azt gondolom, hogy kicsit mindenki átgondolta a dolgokat és rá is jött, hogy a változások néha nagyon is hozzájárulnak a cég teljes sikeréhez. Azt hiszem a következő ilyennél már az egész állomány másabb hozzáállással lesz ezekhez a dolgokhoz. Az biztos, hogy az iszereles csapatát nem kell majd a következő körben lecserélni, mert mindenki hihetetlen elégedett velük és a munkájukkal egyaránt.