A legnagyobb segítségem a kezdetek óta

Amikor én úgy döntöttem, hogy nem dolgozok tovább alkalmazottként, mert egyrészt nem tudok tovább azonosulni azzal az ügyfélkezeléssel, amit tanúsítanak, másrészt pedig nem vagyok elégedett azzal a hozzáállással, hogy minden felett áll a mennyiség és a profit, tehát nem fontos, hogy nem tudunk minőségi munkát nyújtani az ügyfelek számára, csak az a fontos, hogy egységnyi idő alatt minél több ember kérését teljesíteni tudjuk, és hogy nyilván annak a díja befolyjon a vállalkozás számlájára, alapítottam egy saját vállalkozást. Persze az építőipar területe sosem volt egy könnyen járható út, nagyon sok buktató is van benne, és sok lényeges paraméter, ami meghatározza a tevékenység eredményeit és eredményességét, tudtam azt is, hogy ha megfelelő partnereket találok egy-egy részfeladatra, akkor igazság szerint nem nagyon van kérdés, hogy ez a cég a tudásommal és a hozzáállásommal, a munkavállalókkal jól fog működni.

A kezdetek óta pedig már sok víz lefolyt a Dunán, de hála a jó égnek az eredmények folyamatosak és folyamatosan növekedik a cég is. Már két csapattal dolgozunk és folyamatosan bővül a megrendelői körünk, ráadásul elmondhatom, hogy mindehhez semmiféle hirdetés nem kell, mert ajánlások útján dolgozunk. Persze a szolgáltató csapat nagy része is lecserélődött, egyetlen egy csapat van, aki a kezdetek óta is mellettem áll és hihetetlen segítséget nyújt a munkavédelem és annak minden részfeladata terén, a https://activesafety.hu/ csapat.

Hihetetlen módon meg vagyok velük elégedve, azt is mondhatnám, hogy stratégiai partnerek, hiszen nagyon fontos ezen a területen a megfelelő munkavédelem, nem csak az ellenőrzések és a jogszabályi előírások, hanem az emberek védelme, a nyugodt és biztonságos munkavégzés miatt is. Én csak ajánlani tudom őket mindenkinek, aki egy valódi biztonságot nyújtó munkavédelmi rendszert és nem csak látszat rendszert szeretne a vállalkozása körül tudni. Biztosan nem fognak bennük csalódni.